PROGRAM

ONSDAG d. 3/8 2022 kl. 17.30 - 23.00 Country Aften

This image for Image Layouts addon

Vi præsenterer
Hallur Joensen m. Band

Hallur er en færøsk country sanger, guitarist og bassist, der på Færøerne er mest kendt indenfor country-genren, og har bl.a. modtaget Faroese Music Award i 2014 som årets mandlige sanger i pop/rock kategorien, som også omfatter country. Fra 2016 - 2018 var han bosat i Danmark, hvor han optrådte og udgav nogle singles. I uge 51 - 2016 lå hans sang, SOS fra mig, som Jacob Haugaard har skrevet teksten til, som nummer et på Dansktoplisten. Hans fjerde album indspillede han sammen med kendte internationale kunstnere som Bellamy Brothers, Kris Kristoffersen og Charley Pride
This image for Image Layouts addon

Vi præsenterer
Wenche Hartmann

Den danske countrysanger Wenche Hartmann har ændret status fra stjerneskud til blivende stjerne. Igennem sin karriere har hun sunget duet med udenlandske berømtheder som Albert Hammond, Billy Swan, Smokie, The Bellamy Brothers, Pam Tillis og Hermans Hermits. Wenche Hartmann er både nordjyde og venligheden selv opvokset ved Frederikshavn men er i dag bosat i Sønderjylland.
This image for Image Layouts addon

Vi præsenterer
The Firebirds

Lokalt danseorkester fra Frederikshavn som så dagens lys tilbage i 1963. De er still going strong trods deres fremskredne alder. Men musikken kan man bestemt ikke klage over. Her får i populært dansemusik med et twist af country fra dengang man gik til bal på de lokale kroer.

TORSDAG D. 4/8 2022 kl. 12.00 - 23.00 - Harmonikadag

Tryk her og se programtiderne for harmonikadagen her.
This image for Image Layouts addon

Vi præsenterer
Sigmunds Orkester - Norge

Sigmund Sæther kommer fra Selbu i Trøndelag Norge. Og er nærmest blevet et eget begreb inden for skandinavisk harmonikamusik og gammeldans.

”Sigmund-stilen” kendetegnes af teknisk brillans, og brug af harmonier uden for det traditionelle spillemønster, samtidig bliver musikken leveret med et enormt sug i måden det swinger på. Det hele hjulpet godt på vej af harmonikavirtuosen Øivind Farmen, bassisten Pål Steinar Flakne og trommeslageren Kaj R. Endresen.

Øivind Farmen – Er mangeårig vinder af Norske Mesterskaber, og tildelt forskellige nationale og internationale priser. I 1996 vandt han ”Trophée Mondial de l’accordeon” (”Verdensmesterskabet på harmonika”) i Portugal.

Som et ekstra plus, er Sigmund selv en af de absolut førende eksponenter for spilleglæde og liv på scenen, kort sagt – en altid ud over scenekanten levering af musik i absolut topklasse.

This image for Image Layouts addon

Vi præsenterer
Lars Karlsson Band - Sverige

Lars Karlsson Band har medvirket i et antal forskellige TV-produktioner samt tournèret og givet konserter i mange lande som Norge, Danmark, Finland, Litauen, Østrig, Spanien og USA m fl. og udmærker sig især genem sine ekstremt genreoverskridende musikstile, som udføres med både brillians, power og en kæmpe feeling!

Bandets frontfigur Lars Karlsson er en av Nordens førende durspillere, og i 1993 vandt han seniorklassen i Nordiske Mesterskap på durspel. I december 2001 blev han også udnævn til ”Årets Dragspelare” i Sverige, samt en af stipendiaterne til ærefulde ”SKAP-stipendiet” for sine forskellige og kreative kompositioner, sammen med bl a Alice Babs & Björn Ulvaeus.

I 2022 fejrer Lars Karlsson Band alltså 25 års jubilæum, og arbejder med en ny CD som skal udgives i løbet af 2022.

This image for Image Layouts addon

Vi præsenterer
Søren Brix - Danmark

Siden han var fem år gammel og hans far spillede en melodi på harmonikaen for ham, har han været bidt af at spille. Søren Brix er en af landets absolut bedste harmonikaspillere og har spillet på træf og festivaler i Danmark og flere nordiske lande.

Søren har flere mesterskaber med i bagagen og der er ingen tvivl om at man her får en oplevelse uden lige.
This image for Image Layouts addon

Vi præsenterer
Rusbjerg & Venndt - Danmark

“Mødet mellem storebror og lillebror”

Harmonikaen og mundharpen udgør fundamentet for dette spændende samarbejde som de sidste 5 år, har betaget og imponeret publikum rundt omkring i Danmark. Lyden af tyndt metal sat i svingninger af enten blæsebælg eller lunger er en fælles passion for de to herrer, der glubsk kaster sig over et væld af vanedannende numre. Forkærligheden ligger først og fremmest hos den franske musette, men duoen serverer også veloplagte og sprælske danske og udenlandske evergreens, nordisk folkemusik, latinamerikansk inspireret musik og sågar enkelte udødelige klassiske stykker. Hele repertoiret sprudler af virtuositet og energi og koncerten leveres med højt humør og gode anekdoter, så publikum sidder tilbage med et smil på læben og en amorpil i hjertet.

This image for Image Layouts addon

Vi præsenterer
BayanTonic - Norge/Sverige

Den svenske storspiller på torader Lars Karlsson, og den norske mesterspiller på harmonika/accordeon Øivind Farmen, går i uge 31 i 2022 under navnet BayanTonic, sammen på scenen under Bindslev Ny Musikfestival. Med udgangspunkt i vidt forskellige musikalske miljøer, vil de to sætte en koncert sammen med stor bredde og skiftende stilarter. Der serveres meget lyttervenlig og underholdende musik, og som alle med et forhold til harmonikaen vil få en meget sjælden musikalsk oplevelse med.
Sammen har de tidligere rejst på længre turnéer i en række lande i forskellige verdensdele, spillet koncerter, radio og tv-show.
This image for Image Layouts addon

Vi præsenterer
Sveriges Cultband - Sverige

Sveriges Cultband blev opstartet I 1997 af harmonikaspilleren Kjell Andersson og banjonisten Stig ”Alex” Axelsson. Navnet Kjell Andersson, har gennem mange år været repræsenteret og højt respekteret i harmonika- og folkemusikverdenen.

Sveriges Cultband er kendetegnende for: Glad musik med rødder i den Skandinaviske Folkemusik, som bliver blandet med med Cajun og Irsk Folkemusik, og også den populære country genre.

Gennem flere år har Sveriges Cultband repræsenteret Sverige på det der kaldes verdens største skandinaviske musikfestival uden for Norden. I år skal Sveriges Cultband igen deltage på festivalen som også kaldes Norsk Høstfest i Minot, Nord Dakota, USA. 

I 2003 spillede Sveriges Cultband for ca. 900.000 personer i Nordamerika, da bandet foruden Norsk Høstfest i Minot, også repræsenterede Sverige ved ”The Scandinavian Showcase Entertainment” på ”Klondike Festivalen” i Edmonton, Canada. Temaet for 2003 var ”Nordens Fem Lande”.

This image for Image Layouts addon

Vi præsenterer
Mogens Bækgaard - Danmark

Mogens Bækgaard er et kendt navn når vi snakker harmonika. Han har spillet siden han var 7 og er især kendt for Træf Jyderup som løb af stablen fra 1990 til 2015.
Mogens har i flere år siden 1985 været et fast ansigt på Bindslev Harmonikatræf samt Rans¨ter i Sverige. Han har indspillet flere CD´er og har spillet med mange kunstnere både i ind- og udland på enten hans harmonika eller hans kontrabas.

FREDAG D. 5/8 2022 kl. 13.00 - 18.00- Harmonika Eftermiddag

This image for Image Layouts addon

Vi præsenterer
Harmonika eftermiddag

Oplev diverse artister optræde i hallen.

FREDAG D. 5/8 2022 kl. 17.30 - 01.00 - RETRO AFTEN

This image for Image Layouts addon

Vi præsenterer
Johnny Logan m. Band

Den verdenskendte irsk/australske sanger og komponist, der er mest kendt for sine sejre i Eurovision Song Contest i 1980 og 1987 med henholdsvis What's Another Year og Hold Me Now samt som komponist til vindersangen fra 1992 Why Me, der blev fremført af Linda Martin.
This image for Image Layouts addon

Vi præsenterer
Ole Gas Band

Med over 300 jobs de sidste par år, siger jo alt. Spillemanden og entertaineren Ole Gas er på banen. Et forrygende show med fuld fart på og en fyldt kalender, er Ole Gas på tur i det Danske land. Det er sjældent set et show af så stor format med kun en mand på scenen, alle er med også dem på bagerste række og alt går op i en højere enhed, når det ene hit efter det andet fra Hr. Larsens store sangkatalog blive serveret og alle med både hjerte og sjæl. Mange mener ligheden er stor, både for øjne og øre og folk kommer ind fra gaden og tror Kim Larsen står på scenen.

Ole Gas startede sit one-mand show i efteråret 2006 og fik hurtigt meget travlt. Efterspørgslen var fra start enorm og er det stadig. Han har en fortid bl.a. som frontfigur i Gasolin’-bandet Gas4You.

This image for Image Layouts addon

Vi præsenterer
Bamse Jam

Bamse Jam er det tætteste, man kommer på at opleve den folkekære Flemming Bamse Jørgensens store sangkatalog på den danske livescene.

Bamse Jam leverer med stor respekt for Flemming Bamse Jørgensen, Bamses Venners største hits i udgaver, der ligger så tæt på originalerne som muligt.

Med Michael Schwabe i front, som har en stemme, der minder utroligt meget om Bamses, spilles de kendte sange med stor energi og god publikumskontakt. At Michael samtidig spiller bas og godt kunne minde lidt om Bamse, skader jo heller ikke.

Bamse Jam spiller alle de kendte sange, du kan synge med på. Med Bamse Jam på programmet, vil I opleve en nostalgisk aften med masser af stemning, fest og fællessang

LØRDAG D. 6/8 2022 kl. 13.00 - 18.00 - Harmonika Eftermiddag

This image for Image Layouts addon

Vi præsenterer
Harmonika eftermiddag

Oplev diverse artister optræde i hallen.

LØRDAG D. 6/8 - 2022 17.30 - 01.00 BYFEST / DANSEAFTEN

This image for Image Layouts addon

Vi præsenterer
Hardinger Band

Hardinger Band er en dansk musikgruppe, der blev dannet i 1988 under navnet Hardinger/Thorup af de daværende Shu-bi-dua medlemmer Michael Hardinger og Jørgen Thorup. Bandet var oprindelig tænkt som et kreativt fritidsprojekt, som fungerede imellem aktiviteterne i Shu-bi-dua.

I dag er de det tætteste man kommer på Shu-bi-dua uden "Bonden". Så glæd jer til at danse og synge med på alle de folkekære hits vi kender.

This image for Image Layouts addon

Vi præsenterer
Tøt City Band

Tøt City Band er garant for et hav af numre der appellerer til en swing-om. Repertoiret er kopinumre fra 80'erne og frem til idag - og altid leveret med overbevisning. Glæd jer til fede covers af kunstnere som News, Ray Dee Ohh, Sanne Salomonsen, Bon Jovi, Toto, Tv2, Dodo and the Dodos, Danseorkestret, Cher og mange flere. Vi elsker at sætte gang i en fest! ?

På scenen er: 
Pia Elise Karstensen - vokal
Ole Bæk - guitar
Søren Kristiansen - Bas
Kim Nedergaard - Trommer

Husk nu at vi har vores spontan scene også. Her kan alle som har lyst spille når der er ledigt. Teltet er placeret på P-pladsen foran hallen.

Image
Image
Image
Image