KUNSTNERER 2022

BINDSLEV NY MUSIKFESTIVAL PRÆSENTERER
Herunder finder du hoved navnene på årest musikfestival. ud over hovednavnene vil der vil være mange kunstnere at finde på årets festival. Store som små i alle kategorier og genrer. Noget for en hver smag. Vi glæder os til at opleve musikken med vores publikum.

KUNSTNERER 2021

BINDSLEV NY MUSIKFESTIVAL PRÆSENTERER
Herunder finder du hoved navnene på årest musikfestival. ud over hovednavnene vil der vil være mange kunstnere at finde på årets festival. Store som små i alle kategorier og genrer. Noget for en hver smag. Vi glæder os til at opleve musikken med vores publikum.
Hardinger band

Hardinger band

Hardinger Band ikke bare det tætteste vi pt. kommer Shu-bi-dua – de er også i særdeles levende live, er et svært populært og aktivt liveband. Tre af Hardinger Bands medlemmer var del af det legendariske danske band. Og dermed er nyudgivelsen vel også det tætteste, vi nogensinde kommer på et nyt Shu-bi-dua album.
Hallur

Hallur

Hallur Joensen er en færøsk country sanger, guitarist og bassist, der på Færøerne er mest kendt indenfor counry-genren, og har bl.a. modtaget Faroese Music Awards i 2014 som årets mandlige sanger i pop/rock kategorien, som også omfatter country.
Siden 2016 har han været bosat i Danmark, hvor han optræder og har udgivet singles.
Ole Gas Band

Ole Gas Band

Ole Gas band spiller og synger Kim Larsen sange, så man skulle tro, det var gavflaben selv. Ole Gas Band har nemlig samme sjældne energi og karisma, som Hr. Larsen, hvad enten vi har set ham med Gasolin, Bellami eller Kjukken. Ole Gas Band byder på hele repertoiret og tager os med down memory lane på den smukkeste musikalske rejse.
Needles N´Pins

Needles N´Pins

Det Danske SMOKIE Coverband. Nu kan du skråle med på de allerstørste SMOKIE-hits og coverversioner gennem tiderne. Der er lagt op til en forrygende aften når det Danske Smokie Coverband Needles N` Pins i en lang perlerække fyrer det ene store hit af efter det andet. Her får du garanti for en festlig og underholdende aften.

Needles N´ Pins består af:
Henrik Kildegaardb - Kapelmester, keyboard, orgel og kor
Kristoffer Thiel Pedersen - Lead vocal, guitar og kor
Henrik Torp - Guitar - Kor
Lars Kirkegaard - Bas
Claus Dalsgaard - Trommer - kor
Jambalaya Original

Jambalaya Original

Jambalaya blev første gang dannet i efteråret 2010 af tre lokale nordjyske musikere, alle med en forkærlighed til country.

Drømmen for de to sangere i bandet Ronny Caspersen og Sonny Poulsen, var blandt andet at synge og spille deres eget materiale, kombineret med covernumre. 

De tre gutter blev tændt på idéen om at gøre det rigtigt fra starten, og tog til Nashville, som er country-musikkens hovedstad. En fornem CD:, 'At The Ball Tonight' med egne numre blev det til, men Jambalaya fik så meget succes fra start, at bandet inden ret længe var vokset fra tre til  seks medlemmer. Bandet fik dog også ret hurtigt meget at lave, det hele tog en lidt skæv drejning i forhold til den originale drøm. Jambalaya blev mere et backing band for andre artister, både fra ind og udlandet, og med tiden blev der taget beslutning om, at opløse bandet trods en kæmpe succes.

Nu har de to oprindelige sangere i  Jambalaya taget en beslutning om at  gendanne bandet med den drivkraft som  i første omgang var drejningspunktet,  nemlig det at spille traditionel country på en autentisk måde, med både deres egne værker og de største favorit-sange indenfor genren. Efter en del år uden den oprindelige vision i fokus, er tiden og muligheden for at bygge videre på hensigten med Jambalaya, kommet indenfor rækkevidde. Vi præsenterer  hermed:

Jambalaya Original

Line-up foruden Ronny Caspersen og Sonny Poulsen:

Kurt Andersen: Bas/Kor

Daniel Binderup: Trommer

Bjørn Sørig: Pedal Steel/Kor

Marner Av Lofti: Piano/Kor

Tøt City Band

Tøt City Band

Tøt City Band er garant for et hav af numre der appellerer til en swing-om. Repertoiret er kopinumre fra 80'erne og frem til idag - og altid leveret med overbevisning. Glæd jer til fede covers af kunstnere som News, Ray Dee Ohh, Sanne Salomonsen, Bon Jovi, Toto, Tv2, Dodo and the Dodos, Danseorkestret, Cher og mange flere. Vi elsker at sætte gang i en fest! ?

På scenen er:

Pia Elise Karstensen - vokal
Ole Bæk - guitar og kor
Søren Kristiansen - Bas og kor
Kim Nedergaard - Trommer

Sigmunds

Sigmunds

Vi er stolte af at kunne præsentere for første gang i Danmark.

Husk nu at vi har vores spontan scene også

Image
Image
Image
Image