Vejledning i forhold til Corona Virus i Danmark.

Efter aftenens udvikling har bestyrelsen valgt at udgive nedenstående information:

Skulle bestyrelsen for Bindslev Ny Musikfestival vælge at aflyse grundet Corona Virussen, får alle der har booket camping og købt billetter, deres penge refunderet.

Vælger man derimod selv at aflyse sit besøg på festivallen, hvad enten det er som campist eller som betalende gæst i hallen, skal det kunne dokumenteres at man er smittet med Corona Virussen. før en refundering kan finde sted.

Bestyrelsen fortsætter med at planlægge festivalen og forventer ikke at festivallen bliver aflyst. Vi vil dog løbende følge op på udbredelsen af virussen og opfordrer alle til at holde sig opdateret på vores hjemmeside og på Facebook.

Ved spørgsmål kan man rette henvendelse til formanden Karlo Thomsen.

Skriv en kommentar