BINDSLEV NY MUSIKFESTIVAL 2020 AFLYST

Det er med stor bedrøvelse, at vi desværre må meddele, at årets Musik Festival er aflyst. Vi havde håbet at den frygtelige virus ville være væk til uge 31, men med Regeringens nye udmeldinger, er alt håb ude for i år. Vi ville heller ikke på nogen måde, kunne leve med, hvis nogle blev syge eller smittet under årets Festival.                                                                        

Men vi kan heldigvis allerede nu meddele, at vi afholde Festival i 2021 i uge 31, og at vi allerede er i gang, med at lave nye musik aftaler til næste års Festival. Hardinger Band har lovet os, at de er klar til næste år, hvad vi ved vil glæde mange. Så snart vi har der endelige program klar, vender vi tilbage med det til jer. Der bliver også med camping, som det var planen i år, og alle dem som allerede har bestilt og betalt for 2020, vil snarest blive kontaktet, angående aflysningen og Festivalen i 2021. Alle der har betalt, kan være helt rolig, ingen vil miste deres penge. Vi håber på jeres forståelse, og glæder os til at se jer i 2021.                       

Desuden vil vi gerne takke alle, for den store opbakning vi har fået fra tidlige gæster i Bindslev, samt fra de lokale, som havde set frem til uge 31, vi lover at vi vender stærkt tilbage næste år, og vil gøre vores bedste til, at I alle vil få en kanon god festival i 2021.

Er der nogle som har yderlige spørgsmål, er I velkommen til at ringe til os på Tlf. 2173 9744. 

På vegne af bestyrelsen

Karlo Thomsen, Formand