Billetsalget er startet

Bestyrelsen arbejder stadig hårdt for at få en ny musikfestival op at køre, og vi er sikre på at det også lykkedes. Vi er i hvert fald nået langt siden vi startede i starten af 2020.

SÅ ER VI KLAR MED BILLETSALG!
Vi er glade for at kunne informere om at billetsalget nu er startet til alle vores festivaldage. Vi håber at der er mange som vil komme og høre en masse god musik i hallen, samt deltage i de aktiviteter der vil finde sted uden for hallen
.
Vi syntes samtidig at vi skal fejre at vi nu kan sælge billetter til festivalen og hvilken bedre måde er der end at starte ud med en konkurrence.

KONKURRENCE
Du får nu muligheden for at vinde 2 entrébilletter uden spisning, til en valgfri aften. Det du skal gøre for at vinde er at gå ind på vores Facebook side og gøre nedenstående:

Kommentere opslaget med hvilken dag du ønsker billetter til og hvem du vil have med.
Tryk “Syntes godt om” på opslaget.

Så vil vi også meget gerne at i deler opslaget, dette er dog ikke et krav for at deltage i konkurrencen.

Vinderne bliver udtrukket den 31. marts kl. 18.00, og får automatisk besked umiddelbart efter.

Bemærk at denne konkurrencen på ingen måde er sponsoreret, støttet, administreret af eller forbundet med Facebook.

Vejledning i forhold til Corona Virus i Danmark.

Efter aftenens udvikling har bestyrelsen valgt at udgive nedenstående information:

Skulle bestyrelsen for Bindslev Ny Musikfestival vælge at aflyse grundet Corona Virussen, får alle der har booket camping og købt billetter, deres penge refunderet.

Vælger man derimod selv at aflyse sit besøg på festivallen, hvad enten det er som campist eller som betalende gæst i hallen, skal det kunne dokumenteres at man er smittet med Corona Virussen. før en refundering kan finde sted.

Bestyrelsen fortsætter med at planlægge festivalen og forventer ikke at festivallen bliver aflyst. Vi vil dog løbende følge op på udbredelsen af virussen og opfordrer alle til at holde sig opdateret på vores hjemmeside og på Facebook.

Ved spørgsmål kan man rette henvendelse til formanden Karlo Thomsen.